GDPR

Politica de confidentialitate

Prezenta politică de confidențialitate reglementează modul în care E-Bike Rental colectează, utilizează, prelucrează si protejază datele cu caracter personal colectate de la utilizatori (fiecare "Utilizator") site-ul www.ebikerentals.ro ("Site"). Prezenta politica de confidențialitate se aplică Site-ului și tuturor produselor și serviciilor oferite de E-Bike Rental.

Cine suntem și cum să ne contactați
E-Bike Rental este numele comercial al companiei E-Bike Rental S.R.L., persoană juridică română, cu sediul în Sibiu, Str. Cetății, nr. 44, România, cu număr de ordine în Registrul Comerțului J32 /330/01.02.2019, număr unic de înregistrare fiscală 40554501 (denumit în continuare "E-Bike Rental", "noi" sau "noi"). În sensul legii privind protecția datelor, suntem un operator atunci când procesăm datele dvs. personale.
De vreme ce suntem întotdeauna deschisi să vă auzim opiniile și să vă furnizăm orice alte informații despre procesarea datelor dvs., vă încurajăm să ne contactați în legătură cu orice situație privind protectia datelor la adresa de email office@ebikerentals.ro, prin poștă sau curier la Sibiu, Str. Cetății, nr. 44, cod poștal 550160, România.

Informații privind datele de identificare personală
Considerăm asigurarea dreptului la protecția datelor cu caracter personal ca un angajament fundamental, prin urmare ne vom dedica eforturile necesare pentru a prelucra datele dumneavoastră în deplină concordanță cu Regulamentul (UE) 2016/679 (“Regulamentul general privind protecția datelor” sau “GDPR”), precum și cu orice altă legislație aplicabilă pe teritoriul Romaniei.
Putem colecta informații de identificare personale de la utilizatori în mai multe moduri, inclusiv, dar fără a ne limita la, vizitarea site-ul nostru, plasarea comanzilor, abonarea la newsletter, completarea de formulare și/sau alte servicii sau resurse pe care le punem la dispozitia clienților pe site-ul nostru.
Utilizatorilor li se poate solicita, după caz, numele, adresa de e-mail, adresa poștală, numărul de telefon sau alte informații de contact. Vom colecta informații personale de identificare de la Utilizatori numai dacă acestia ne vor trimite aceste informații în mod voluntar. Utilizatorii pot refuza întotdeauna să furnizeze informații de identificare personală, cu excepția cazului in care pot împiedica implicarea în anumite activități legate de Site și ne pot împiedica să furnizăm servicii menționate. 
Nu colectăm și nu prelucrăm în alt mod date sensibile, incluse de Regulamentul general privind protecția datelor în categorii speciale de date cu caracter personal. De asemenea, nu colectăm sau să prelucrăm date ale minorilor care nu au împlinit varsta de 16 ani.
Ne rezervăm dreptul de a actualiza și modifica periodic această Politică de Confidențialitate, pentru a reflecta orice modificări ale modului în care prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal sau orice modificări ale cerințelor legale. În cazul oricărei astfel de modificări, vom afișa pe website-ul nostru versiunea modificată a Politicii de Confidențialitate, motiv pentru care va rugam sa verificati periodic continutul acestei Politici de Confidentialitate.
 
Ce categorii de date cu caracter personal prelucrăm
In general, colectăm datele dvs. personale direct de la dvs. astfel încât să aveți control asupra tipului de informații pe care ni le furnizați. De exemplu, primim informații de la dvs. după cum urmează:
Când creați un cont pe site-ul nostru, ne trimiteți: adresa de e-mail, numele și prenumele;
Atunci când plasați o comandă online sau offline, ne furnizați informații cum ar fi: produsul pe care îl doriți, numele și prenumele, adresa de livrare, detaliile de facturare, metoda de plată, numărul de telefon, detaliile cardului bancar etc.
La semnarea contractului de închiriere ne veți furniza informații cum ar fi: numele și prenumele, adresa de domiciliu, date CI/ID, numărul de telefon, e-mailul și, de asemenea, o copie a legitimației sau a pașaportului, care va fi distrusa la inchierea contractului de inchiriere.
De asemnea, la semnarea contractului vom colecta informații despre locul preluarii si predarii echipamenelor.

Va rugam sa luati in considerare faptul ca, in anumite circumstante, daca nu ne furnizati inofrmatiile personale pe care vi le solicităm, nu vă vom putea furniza serviciile si produsele din contractul nostru cu d-voastră sau nu vom putea sa onorăm vreuna din obligatiile noastre legale.

Care sunt scopurile și temeiurile prelucrării
Vom utiliza datele dvs. cu caracter personal în următoarele scopuri:
a. Pentru prestarea serviciilor e-Bike Rental în beneficiul dvs. Acest scop general poate include, după caz, următoarele:

Crearea și gestionarea unui cont în cadrul site-ului pentru închirierea de echipamente si solicitarea de servicii;
Prelucrarea comenzilor, inclusiv preluarea, validarea, expedierea și facturarea;
Rezolvarea anularilor sau a oricăror probleme legate de o comandă, cu bunurile sau serviciile achiziționate;
Rambursarea valorii serviciilor în conformitate cu prevederile legale;
Furnizarea de servicii de asistență, inclusiv furnizarea de răspunsuri la întrebările dvs. privind comenzile dvs. sau bunurile sau serviciile de închiriere;
Prelucrarea datelor dvs. în aceste scopuri este, în majoritatea cazurilor, necesară pentru încheierea și executarea unui acord între E-Bike Rental și dumneavoastră. Anumite prelucrări care stau la baza acestor scopuri sunt, de asemenea, impuse de legea aplicabilă, inclusiv legislația fiscală și contabilă.

b. Pentru a îmbunătăți serviciul clienți.
Informațiile dvs. ne ajută să răspundem în mod mai eficient solicitărilor dvs. de servicii pentru clienți și nevoilor dvs. de asistență. Vrem mereu să vă oferim cea mai bună experiență de servicii. Pentru a face acest lucru, este posibil să colectăm și să folosim anumite informații despre comportamentul dvs. personalizat, vă putem invita să completați interogări privind satisfacția după finalizarea unei comenzi.

Ne bazăm activitățile pe interesul nostru legitim de a face afaceri, întotdeauna având grijă ca drepturile și libertățile dvs. fundamentale să nu fie afectate.

c. Pentru marketing
Dorim să vă informăm despre cele mai bune oferte pentru produsele / serviciile care vă interesează. În acest sens, vă putem trimite mesaje (cum ar fi e-mail) care conțin informații generale și tematice, informații despre produse similare sau complementare pe care le aveți au achiziționat informații despre oferte sau promoții, precum și despre alte comunicări comerciale, cum ar fi cercetarea. Întotdeauna asigurăm că o astfel de prelucrare se realizează cu respectarea drepturilor și libertăților dumneavoastră și că deciziile luate asupra ei nu au niciun efect juridic asupra dvs. și nu vă afectează într-o măsură similară într-o măsură semnificativă.
În cele mai multe cazuri, ne bazăm comunicările noastre de marketing cu acordul dvs. prealabil. Vă puteți schimba mintea și vă puteți retrage consimțământul

d. Pentru apăra interese legitime
Pot exista situații în care folosim sau transmitem informații pentru a ne proteja drepturile și activitatea comercială. Acestea pot include:
măsuri pentru a proteja site-ul E-Bike Rental și utilizatorii de atacurile cibernetice:
măsuri de prevenire și detectare a încercărilor de fraudă, inclusiv transmiterea de informații autorităților publice competente;
măsuri de gestionare a diferitelor riscuri.
Accentul general al acestor tipuri de procesare este interesul nostru legitim în apărarea activității noastre comerciale, înțelegându-ne că ne asigurăm că toate măsurile pe care le luăm garantează un echilibru între interesele noastre și drepturile și libertățile fundamentale ale dumneavoastră.
De asemenea, în unele cazuri, ne bazăm procesarea asupra dispozițiilor legale, cum ar fi obligația de a proteja bunurile și valorile prevăzute de legislația aplicabilă în acest domeniu.

Cât timp păstrăm datele dvs. personale
Ca regulă generală, vom păstra datele dvs. personale cat timp aveți un cont pe site și în situațiile financiare, atât timp cât legea română stipulează.
Ne puteți solicita să ștergem anumite informații sau închiderea contului în orice moment și vom răspunde acestor solicitări, sub rezerva stocării anumitor informații, inclusiv după închiderea contului, în cazurile în care legea aplicabilă sau interesele legitime le impun.
Termenele de păstrare a documentelor care conțin date persoanel sunt:
- Contractele de inchirere in fromat fizic: 5 ani de la finalul anului in care au fost emise
- Facturile fiscale emise: 10 ani de la finalul anului in care au fost produse.

Cui transferam datele dvs. personale
Nu vindem, comercializăm sau nu închiriem informații despre identificarea personală a utilizatorilor altor persoane. Este posibil să împărtășim informații demografice generice care nu sunt legate de informațiile personale de identificare referitoare la vizitatori și utilizatori cu partenerii noștri de afaceri, cu afiliații de încredere și cu agenții de publicitate pentru scopurile descrise mai sus. Putem utiliza furnizori de servicii terțe pentru a ne ajuta să ne desfășurăm activitatea și site-ul sau să gestionăm activitățile în numele nostru, cum ar fi trimiterea de buletine de știri sau sondaje. Putem divulga informațiile dvs. acestor terțe părți în scopuri limitate, cu condiția să ne avem permisiunea dvs si dupa inchierea unui acord de confidentialitate cu acestia.
Nu transferam informatii cofidentiale in alte tari.
In scopul executarii contractului dintre parti, furnizam anumite date cu caracter personal ale dvs. următoarelor categorii de destinatari:
furnizorilor de servicii de plată/bancare;
furnizorilor de servicii de marketing;
furnizorilor de servicii de cercetare de piață;
altor societăți cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piață a bunurilor si serviciilor noastre.
Dacă avem o obligație legală sau dacă este necesar să protejăm interesul nostru legitim, putem divulga și anumite date cu caracter personal autorităților publice.
In cazul unei solicitari din partea Autoritatilor, cu indicarea legislatiei in vigoare pentru transmiterea datelor, E-Bike Rental SRL va furniza datele personale stocate in baza articolului 6 aliniatul 1 punct c) din GDPR. In cazul in care s-a specificat exact scopul solicitarii datelor si natura datelor solicitate – societatea va furniza doar datele absolut necesare specificate. E-Bike Rental SRL se asigura daca se indeplinesc toate conditiile necesare pentru transmiterea datelor inaintea onorarii solicitarii.

Care sunt drepturile d-voastră
Regulamentul general privind protecția datelor recunoaște o serie de drepturi cu privire la datele dvs. personale. Puteți solicita accesul la datele dvs., puteți corecta erorile din fișierele noastre și / sau vă puteți opune prelucrării datelor personale. De asemenea, puteți exercita dreptul de a vă plânge autorității competente de supraveghere sau de a vă adresa instanțelor. După caz, este posibil să aveți dreptul să solicitați ștergerea datelor dvs. personale, dreptul de a restricționa prelucrarea datelor și dreptul la portabilitatea datelor.
Mai multe informații despre fiecare dintre aceste drepturi pot fi obținute din Regulamentul (UE) 2016/679 si consultând lista de mai jos, așa cum se stipulează în Politica generală de protecție a datelor.
- Dreptul de a fi informat
- Dreptul de acces al datelor cu caracter personal
- Dreptul de ștergere a datelor ("dreptul de a fi uitat")
- Dreptul de rectificare
- Dreptul de portabilitate
- Dreptul de opoziție

Acceptarea termenilor
Prin utilizarea acestui site, acceptati prezenta politică privind protectia datelor cu caracter personal. Dacă nu sunteți de acord cu această politică, vă rugăm să nu utilizați site-ul nostru. Utilizarea continuă a site-ului în urma postării modificărilor la această politică va fi considerată acceptarea acestor modificări.

Date de contact
Dacă aveți întrebări legate de această politică de confidențialitate, practicile acestui site sau de a vă actualiza sau șterge informațiile personale din baza noastră de date, vă rugăm să ne contactați.

E-Bike Rental S.R.L.
Inregistrare: J32/330/2019, CUI 5771120
Str. Cetății, nr. 44, Sibiu, România
E-mail: office@ebikerentals.ro
Tel .: +40752888891